NEPLATNÁ E DIN EN ISO 660/A1:2005-04 1.4.2005 náhled

E DIN EN ISO 660/A1:2005-04 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity - Amendment 1: Precision data for virgin olive oil.

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla kyselosti a kyselosti - Změna 1 : Přesné údaje pro panenský olivový olej.



NORMA vydána dne 1.4.2005


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1 157.10 bez DPH
1 157.10

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 660/A1:2005-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2005
Kód zboží: NS-298865
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 660/A1:2005-04 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Säurezahl und der Azidität - Änderung 1: Präzisionsdaten für natives Olivenöl.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.