Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity - Amendment 1: Precision data for virgin olive oil.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla kyselosti a kyselosti - Změna 1 : Přesné údaje pro panenský olivový olej.
NORMA vydána dne 1.4.2005
Označení normy: E DIN EN ISO 660/A1:2005-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2005
Kód zboží: NS-298865
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Säurezahl und der Azidität - Änderung 1: Präzisionsdaten für natives Olivenöl.
Poslední aktualizace: 25.09.2024 (Počet položek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.