Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. - Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.8.2019
Označení normy: E DIN EN ISO 6579-1/A1:2019-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2019
Kód zboží: NS-952281
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 1: Nachweis von Salmonella spp. - Änderung 1.
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.