Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Horizontal method for the detection of Salmonella spp..
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, výčtu a sérotypizaci Salmonella - Část 1: Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Salmonella..
NORMA vydána dne 1.8.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 6579-1:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2014
Kód zboží: NS-298858
Počet stran: 59
Přibližná hmotnost: 177 g (0.39 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 1: Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonella spp..
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.