Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method); Amendment 1.
Automaticky přeložený název:
Koření, koření a byliny - Stanovení obsahu těkavých oleje (metoda hydrodistillation); Změna 1.
NORMA vydána dne 1.3.2016
Označení normy: E DIN EN ISO 6571/A1:2016-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2016
Kód zboží: NS-631873
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren); Änderung 1.
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.