Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).
Automaticky přeložený název:
Koření , koření a byliny - Stanovení těkavého obsahu oleje (metoda hydrodistillation ).
NORMA vydána dne 1.3.2009
Označení normy: E DIN EN ISO 6571:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-298857
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Hydrodestillationsverfahren).
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.