NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6321:2001-04 1.4.2001 náhled

E DIN EN ISO 6321:2001-04 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřených kapilárách ( skluzu bod).



NORMA vydána dne 1.4.2001


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1344.00 bez DPH
1 344.00

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6321:2001-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2001
Kód zboží: NS-298779
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6321:2001-04 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.