NEPLATNÁ E DIN EN ISO 6321:2021-01 1.1.2021 náhled

E DIN EN ISO 6321:2021-01 (Návrh)

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.1.2021


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1848.60 bez DPH
1 848.60

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 6321:2021-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2021
Kód zboží: NS-1010858
Počet stran: 33
Přibližná hmotnost: 99 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 6321:2021-01 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.