Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka - Fyzikální charakteristiky těst - Část 2 : Stanovení reologických vlastností s použitím extensograph.
NORMA vydána dne 1.8.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 5530-2:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2014
Kód zboží: NS-298658
Počet stran: 21
Přibližná hmotnost: 63 g (0.14 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.
Poslední aktualizace: 16.09.2024 (Počet položek: 2 433 731)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.