NEPLATNÁ E DIN EN ISO 5530-2:2014-08 1.8.2014 náhled

E DIN EN ISO 5530-2:2014-08 (Návrh)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.

Automaticky přeložený název:

Pšeničná mouka - Fyzikální charakteristiky těst - Část 2 : Stanovení reologických vlastností s použitím extensograph.



NORMA vydána dne 1.8.2014


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena2 003.80 bez DPH
2 003.80

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 5530-2:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2014
Kód zboží: NS-298658
Počet stran: 21
Přibližná hmotnost: 63 g (0.14 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 5530-2:2014-08 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.