Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka - Fyzikální charakteristiky těst - Část 1 : Stanovení nasákavosti a reologické vlastnosti použitím farinografu.
NORMA vydána dne 1.8.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 5530-1:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2014
Kód zboží: NS-298657
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 823)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.