Norma E DIN EN ISO 5530-1:2025-11 1.11.2025 náhled

E DIN EN ISO 5530-1:2025-11 (Návrh)

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.11.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2879.50 bez DPH
2 879.50

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 5530-1:2025-11
Datum vydání normy: 1.11.2025
Kód zboží: NS-1241008
Počet stran: 84
Přibližná hmotnost: 283 g (0.62 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 5530-1:2025-11 :

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.