Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.11.2025
Označení normy: E DIN EN ISO 5530-1:2025-11
Datum vydání normy: 1.11.2025
Kód zboží: NS-1241008
Počet stran: 84
Přibližná hmotnost: 283 g (0.62 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph.
Poslední aktualizace: 21.11.2025 (Počet položek: 2 246 899)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.