NEPLATNÁ E DIN EN ISO 27971:2014-02 1.2.2014 náhled

E DIN EN ISO 27971:2014-02 (Návrh)

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.

Automaticky přeložený název:

Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení alveograph vlastností těsta při konstantní hydrataci z obchodních nebo zkušební mouky a zkušební metodiku frézování.



NORMA vydána dne 1.2.2014


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena3 436.20 bez DPH
3 436.20

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 27971:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-297954
Počet stran: 62
Přibližná hmotnost: 186 g (0.41 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 27971:2014-02 :

Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.