Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology.
Automaticky přeložený název:
Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení alveograph vlastností těsta při konstantní hydrataci z obchodních nebo zkušební mouky a zkušební metodiku frézování.
NORMA vydána dne 1.2.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 27971:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-297954
Počet stran: 62
Přibližná hmotnost: 186 g (0.41 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph.
Poslední aktualizace: 12.12.2025 (Počet položek: 2 249 534)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.