Norma E DIN EN ISO 21415-2:2025-08 1.8.2025 náhled

E DIN EN ISO 21415-2:2025-08 (Návrh)

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.8.2025


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2489.40 bez DPH
2 489.40

Informace o normě:

Označení normy: E DIN EN ISO 21415-2:2025-08
Datum vydání normy: 1.8.2025
Kód zboží: NS-1226671
Počet stran: 65
Přibližná hmotnost: 195 g (0.43 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN EN ISO 21415-2:2025-08 :

Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.