Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten and gluten index by mechanical means.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.8.2025
Označení normy: E DIN EN ISO 21415-2:2025-08
Datum vydání normy: 1.8.2025
Kód zboží: NS-1226671
Počet stran: 65
Přibližná hmotnost: 195 g (0.43 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren.
Poslední aktualizace: 08.09.2025 (Počet položek: 2 231 996)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.