Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 2: Determination of wet gluten by mechanical means.
Automaticky přeložený název:
Pšenice a pšeničná mouka - gluten obsah - Část 2: Stanovení mokrého lepku mechanickými prostředky.
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: E DIN EN ISO 21415-2:2013-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-297475
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.