Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase.
Automaticky přeložený název:
Celozrnné a mouky z pšenice ( Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zvýšení teploty.
NORMA vydána dne 1.8.2014
Označení normy: E DIN EN ISO 17718:2014-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2014
Kód zboží: NS-296959
Počet stran: 42
Přibližná hmotnost: 126 g (0.28 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Weizenvollkorn- und Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der rheologischen Eigenschaften als Funktion von Kneten und Temperaturanstieg.
Poslední aktualizace: 16.09.2024 (Počet položek: 2 433 731)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.