Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 2: Protocol for single-laboratory validation of identification methods of microorganisms.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2024
Označení normy: E DIN EN ISO 16140-4/A2:2024-12
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.12.2024
Kód zboží: NS-1206047
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 4: Arbeitsvorschrift für Einzel-Labor-Verfahrensvalidierung - Änderung 2: Arbeitsvorschrift für Einzel-Labor-Verfahrensvalidierung von Identifizierungsverfahren von Mikroorganismen.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 10.01.2025 (Počet položek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.