Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory - Amendment 1: Validated identification methods of microorganisms.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2024
Označení normy: E DIN EN ISO 16140-3/A1:2024-12
Poznámka: Změna
Datum vydání normy: 1.12.2024
Kód zboží: NS-1206046
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor - Änderung 1: Verifizierung von validierten Identifizierungsverfahren.
Poslední aktualizace: 10.01.2025 (Počet položek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.