Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans.
Automaticky přeložený název:
Plyn vyhřívané společného stravování - Část 2-3 : Zvláštní požadavky - Varné pánve.
NORMA vydána dne 1.4.2013
Označení normy: E DIN EN 203-2-3:2013-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2013
Kód zboží: NS-286867
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-3: Spezifische Anforderungen - Kochkessel.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.