Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners.
Automaticky přeložený název:
Plyn vyhřívané společného stravování - Část 2-1 : Zvláštní požadavky - Otevřené hořáky a hořáky wok.
NORMA vydána dne 1.4.2013
Označení normy: E DIN EN 203-2-1:2013-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.2013
Kód zboží: NS-286862
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-1: Spezifische Anforderungen - Offene Brenner und Wok-Brenner.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.