Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food analysis - Determination of benzopyrene, benzanthracene, chrysene and benzofluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS).
Automaticky přeložený název:
Analýza potravin - Stanovení benzopyrenu, benzanthracene, chrysen a benzofluoranthene v potravinách hmotnostní spektrometrií plynovou chromatografií (GC-MS).
NORMA vydána dne 1.6.2013
Označení normy: E DIN EN 16619:2013-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.6.2013
Kód zboží: NS-285794
Počet stran: 42
Přibližná hmotnost: 126 g (0.28 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelanalytik - Bestimmung von Benzopyren, Benzanthracen, Chrysen und Benzofluoranthen in Lebensmitteln mit Gaschromatographie und Massenspektrometrie (GC-MS).
Poslední aktualizace: 06.06.2025 (Počet položek: 2 203 816)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.