Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 9: Capture and containment performance of extraction systems - Test methods.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Komponenty pro větrání v komerčních kuchyních - Část 9: zachycování a kontejnmentu výkonu odsávacích systémů - Zkušební metody.
NORMA vydána dne 1.11.2011
Označení normy: E DIN EN 16282-9:2011-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2011
Kód zboží: NS-285385
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 9: Erfassung, Abführungsverhalten und Effizienz - Prüfverfahren.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.