Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 8: Installations for treatment of cooking fumes - Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Komponenty pro větrání v komerčních kuchyních - Část 8 : Zařízení pro léčbu vaření výpary - Požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: E DIN EN 16282-8:2011-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-285384
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 8: Anlagen zur Aerosol- und Aerosolatnachbehandlung - Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.