Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Komponenty pro větrání v komerčních kuchyních - Část 7: Instalace a použití pevných systémy potlačení požáru.
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: E DIN EN 16282-7:2011-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-285382
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 7: Einbau und Betrieb von stationären Feuerlöschanlagen.
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.