Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 5: Air duct - Design and dimensioning.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Komponenty pro větrání v komerčních kuchyních - Část 5: vzduchovým kanálem - Navrhování a dimenzování.
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: E DIN EN 16282-5:2011-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-285378
Počet stran: 22
Přibližná hmotnost: 66 g (0.15 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 5: Luftleitungen.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.