Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
 
                   
                  
        
        Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 4: Outlets; Design and safety requirements.
          Automaticky přeložený název:
          Zařízení pro komerční kuchyně - Komponenty pro větrání v komerčních kuchyních - Část 4 : Outlets ; Konstrukční a bezpečnostní požadavky.        
      
NORMA vydána dne 1.7.2011
    
        Označení normy: E DIN EN 16282-4:2011-07
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Datum vydání normy:  1.7.2011
                  Kód zboží:  NS-285376
          Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
        Země:          Německá technická norma (Návrh)
        Kategorie:  Technické normy DIN
        
                
              
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 4: Luftdurchlässe.
      Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy? 
      Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte. 
     
      Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
    
Poslední aktualizace: 30.10.2025 (Počet položek: 2 241 708) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.