Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 4: Outlets; Design and safety requirements.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Komponenty pro větrání v komerčních kuchyních - Část 4 : Outlets ; Konstrukční a bezpečnostní požadavky.
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: E DIN EN 16282-4:2011-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-285376
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Einrichtungen zur Be- und Entlüftung von gewerblichen Küchen - Teil 4: Luftdurchlässe.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.