Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Stroje na zpracování potravin - Pie a koláč stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.3.1999
Označení normy: E DIN EN 13390:1999-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.1999
Kód zboží: NS-280363
Počet stran: 51
Přibližná hmotnost: 153 g (0.34 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Tortelettmaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Poslední aktualizace: 28.04.2024 (Počet položek: 2 896 137)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.