Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 6: Tilting pressure braising pans and stationary pressure braising pans.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 6: naklápěním tlaku Sklopné pánve a stacionární tlak Sklopné pánve.
NORMA vydána dne 1.2.2014
Označení normy: E DIN 18873-6:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-258582
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 6: Kipp-Druckgarpfannen und Stand-Druckgarpfannen.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.