Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 5: Tilting frying pans and stationary frying pans.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 5: Vyklápěcí Pánve a stacionární pánve.
NORMA vydána dne 1.2.2014
Označení normy: E DIN 18873-5:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-258580
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 5: Kippbratpfannen und Standbratpfannen.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.08.2025 (Počet položek: 2 211 957)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.