NEPLATNÁ E DIN 18873-20:2014-09 1.9.2014 náhled

E DIN 18873-20:2014-09 (Návrh)

Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker.

Automaticky přeložený název:

Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 20: Krep a Poffertjes-Baker.



NORMA vydána dne 1.9.2014


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1 492.20 bez DPH
1 492.20

Informace o normě:

Označení normy: E DIN 18873-20:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2014
Kód zboží: NS-258576
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN 18873-20:2014-09 :

Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 20: Crepe- und Poffertjes-Backgeräte.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.