Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 18: Wafflebaker.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 18: Wafflebaker.
NORMA vydána dne 1.9.2014
Označení normy: E DIN 18873-18:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2014
Kód zboží: NS-258572
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 18: Waffelbackgeräte.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.