Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 17: Noodle cookers.
Automaticky přeložený název:
Metody pro měření spotřeby energie z vybavení pro komerční kuchyně - Část 17: Nudle vařiče.
NORMA vydána dne 1.9.2014
Označení normy: E DIN 18873-17:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2014
Kód zboží: NS-258571
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Methoden zur Bestimmung des Energieverbrauchs von Großküchengeräten - Teil 17: Nudelkocher.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.03.2024 (Počet položek: 2 885 931)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.