Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Mobile equipment - Part 8: Castors (Wheels), Requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Mobile zařízení - Část 8: Kola (kol), požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.9.2014
Označení normy: E DIN 18867-8:2014-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2014
Kód zboží: NS-258538
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Fahrbare Geräte - Teil 8: Rollen, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 17.04.2025 (Počet položek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.