Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Part 4: Stationary pressure braising pans, requirements and testing.
Automaticky přeložený název:
Zařízení pro komerční kuchyně - Část 4: Stacionární tlaku Sklopné pánve, požadavky a zkoušení.
NORMA vydána dne 1.2.2014
Označení normy: E DIN 18857-4:2014-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2014
Kód zboží: NS-258486
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Teil 4: Stand-Druckgarpfannen, Anforderungen und Prüfung.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.