Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Equipment for commercial kitchens - Ranges - Requirements and testing.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.4.2025
Označení normy: E DIN 18851:2025-04
Datum vydání normy: 1.4.2025
Kód zboží: NS-1216169
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Großküchengeräte - Herde - Anforderungen und Prüfung.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.