Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 2: Drop plating method.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.11.2018
Označení normy: E DIN 10164-2:2018-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2018
Kód zboží: NS-898315
Počet stran: 13
Přibližná hmotnost: 39 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterobacteriaceae - Teil 2: Tropfplatten-Verfahren.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.03.2024 (Počet položek: 2 885 931)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.