NEPLATNÁ E DIN 10164-1:2018-11 1.11.2018 náhled

E DIN 10164-1:2018-11 (Návrh)

Microbiological examination of meat and meat products - Determination of Enterobacteriaceae - Part 1: Spatula method (reference method).

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.11.2018


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1 338.60 bez DPH
1 338.60

Informace o normě:

Označení normy: E DIN 10164-1:2018-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.2018
Kód zboží: NS-898314
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN 10164-1:2018-11 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen - Bestimmung von Enterobacteriaceae - Teil 1: Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.