NEPLATNÁ E DIN 10161-1:1982-11 1.11.1982 náhled

E DIN 10161-1:1982-11 (Návrh)

Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; reference method.

Automaticky přeložený název:

Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků ; aerobních mikroorganismů při 30 ° C ; referenční metoda.



NORMA vydána dne 1.11.1982


Jazyk
Provedení
Dostupnostdo 7 pracovních dnů
Cena1246.60 bez DPH
1 246.60

Informace o normě:

Označení normy: E DIN 10161-1:1982-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.1982
Kód zboží: NS-254954
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy E DIN 10161-1:1982-11 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Referenzverfahren.

Doporučujeme:

EviZak - všechny zákony včetně jejich evidence na jednom místě

Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.