Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; aerobic count at 30 °C; reference method.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků ; aerobních mikroorganismů při 30 ° C ; referenční metoda.
NORMA vydána dne 1.11.1982
Označení normy: E DIN 10161-1:1982-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.11.1982
Kód zboží: NS-254954
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung der aeroben Keimzahl bei 30 °C; Referenzverfahren.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.