NEPLATNÁ DIN V 10224:2010-05 1.5.2010 náhled

DIN V 10224:2010-05

Guidance for recommended microbiological test methods for spices and condiments.

Automaticky přeložený název:

Pokyny pro doporučené mikrobiologické zkušební metody pro koření a koření.



NORMA vydána dne 1.5.2010


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 323.60 bez DPH
1 323.60

Informace o normě:

Označení normy: DIN V 10224:2010-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2010
Kód zboží: NS-253433
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN V 10224:2010-05 :

Leitfaden für empfohlene mikrobiologische Prüfverfahren für Gewürze und würzende Zutaten.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.