Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Guidance for recommended microbiological test methods for spices and condiments.
Automaticky přeložený název:
Pokyny pro doporučené mikrobiologické zkušební metody pro koření a koření.
NORMA vydána dne 1.5.2010
Označení normy: DIN V 10224:2010-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2010
Kód zboží: NS-253433
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Leitfaden für empfohlene mikrobiologische Prüfverfahren für Gewürze und würzende Zutaten.
Poslední aktualizace: 12.12.2025 (Počet položek: 2 249 534)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.