Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle zásady Dumas a výpočet obsahu hrubé bílkoviny - Část 2: Obiloviny, luštěniny a výrobky z frézované z obilovin.
NORMA vydána dne 1.2.2010
Označení normy: DIN SPEC 1138:2010-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.2.2010
Kód zboží: NS-253247
Počet stran: 30
Přibližná hmotnost: 90 g (0.20 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelerzeugnisse - Bestimmung des Gehaltes an Gesamtstickstoff mit dem Verbrennungsverfahren nach Dumas und Berechnung des Gehaltes an Rohprotein - Teil 2: Getreide, Hülsenfrüchte und gemahlene Getreideerzeugnisse.
Poslední aktualizace: 08.05.2025 (Počet položek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.