NEPLATNÁ DIN ISO 9622:2000-12 1.12.2000 náhled

DIN ISO 9622:2000-12

Whole milk - Determination of milkfat, protein and lactose content - Guidance on the operation of mid-infrared instruments.

Automaticky přeložený název:

Plnotučné mléko - Stanovení mléčného tuku, bílkovin a obsah laktózy - Pokyny k provozu v polovině infračervených nástrojů.



NORMA vydána dne 1.12.2000


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena3005.70 bez DPH
3 005.70

Informace o normě:

Označení normy: DIN ISO 9622:2000-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2000
Kód zboží: NS-253114
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN ISO 9622:2000-12 :

Vollmilch - Bestimmung des Milchfett-, Protein- und Lactosegehaltes - Leitfaden für den Betrieb von Mittel-Infrarot-Geräten.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.