Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Whole milk - Determination of milkfat, protein and lactose content - Guidance on the operation of mid-infrared instruments.
Automaticky přeložený název:
Plnotučné mléko - Stanovení mléčného tuku, bílkovin a obsah laktózy - Pokyny k provozu v polovině infračervených nástrojů.
NORMA vydána dne 1.12.2000
Označení normy: DIN ISO 9622:2000-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2000
Kód zboží: NS-253114
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Vollmilch - Bestimmung des Milchfett-, Protein- und Lactosegehaltes - Leitfaden für den Betrieb von Mittel-Infrarot-Geräten.
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.