Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.4.2025
Označení normy: DIN ISO 22935-2:2025-04
Datum vydání normy: 1.4.2025
Kód zboží: NS-1216153
Počet stran: 32
Přibližná hmotnost: 96 g (0.21 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Verfahren für die sensorische Beurteilung.
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.