Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.4.2025
Označení normy: DIN ISO 22935-1:2025-04
Datum vydání normy: 1.4.2025
Kód zboží: NS-1216152
Počet stran: 29
Přibližná hmotnost: 87 g (0.19 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Řízení pracovních sil
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Smyslová analýza potravin
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 1: Rekrutierung, Auswahl, Schulung und Monitoring von Prüfpersonen.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 25.04.2025 (Počet položek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.