Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery.
Automaticky přeložený název:
Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Příbory a stolní nádobí - Část 5: Specifikace metody zkoušení příboru na ostrost a zachování ostří.
NORMA vydána dne 1.4.2005
Označení normy: DIN EN ISO 8442-5:2005-04
Datum vydání normy: 1.4.2005
Kód zboží: NS-247156
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 5: Festlegung der Schneidfähigkeit und Prüfung der Kantenbeständigkeit.
1.1.2008
1.7.2003
1.4.2003
NEPLATNÁ
1.7.2009
1.1.2006
1.10.1998
Poslední aktualizace: 14.10.2025 (Počet položek: 2 236 946)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.