Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery.
NORMA vydána dne 1.4.2005
Označení normy: DIN EN ISO 8442-5:2005-04
Datum vydání normy: 1.4.2005
Kód zboží: NS-247156
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 5: Festlegung der Schneidfähigkeit und Prüfung der Kantenbeständigkeit.
1.1.2008
1.7.2003
1.4.2003
NEPLATNÁ
1.7.2009
1.1.2006
1.10.1998
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 01.06.2025 (Počet položek: 2 202 789)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.
Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.