NEPLATNÁ DIN EN ISO 6887-3:2017-07 1.7.2017 náhled

DIN EN ISO 6887-3:2017-07

Microbiology of food the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products.

Přeložit název

NORMA vydána dne 1.7.2017


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 714.40 bez DPH
2 714.40

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6887-3:2017-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2017
Kód zboží: NS-685839
Počet stran: 26
Přibližná hmotnost: 78 g (0.17 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6887-3:2017-07 :

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischerzeugnissen.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.