Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2024
Označení normy: DIN EN ISO 6887-1:2024-12
Datum vydání normy: 1.12.2024
Kód zboží: NS-1205905
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen.
Poslední aktualizace: 08.01.2025 (Počet položek: 2 218 384)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.