Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení anidisinového čísla.
NORMA vydána dne 1.12.2000
Označení normy: DIN EN ISO 6885:2000-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.12.2000
Kód zboží: NS-246607
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Anisidinzahl.
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.07.2024 (Počet položek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.