Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice - Determination of amylose content - Part 2: Routine methods.
Automaticky přeložený název:
Rýže - Stanovení amylózy - Část 2 : Rutinní metody.
NORMA vydána dne 1.9.2015
Označení normy: DIN EN ISO 6647-2:2015-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2015
Kód zboží: NS-613510
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren.
Poslední aktualizace: 17.11.2025 (Počet položek: 2 243 994)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.