Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method.
Automaticky přeložený název:
Rýže - Stanovení amylózy - Část 1 : Referenční metoda.
NORMA vydána dne 1.9.2015
Označení normy: DIN EN ISO 6647-1:2015-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.9.2015
Kód zboží: NS-613509
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren.
Poslední aktualizace: 17.11.2025 (Počet položek: 2 243 994)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.