Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp..
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2017
Označení normy: DIN EN ISO 6579-1:2017-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2017
Kód zboží: NS-685833
Počet stran: 66
Přibližná hmotnost: 198 g (0.44 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 1: Nachweis von Salmonella spp..
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.