NEPLATNÁ DIN EN ISO 6321:2002-07 1.7.2002 náhled

DIN EN ISO 6321:2002-07

Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře (bod tání posunem).



NORMA vydána dne 1.7.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 288.50 bez DPH
2 288.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6321:2002-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2002
Kód zboží: NS-246423
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6321:2002-07 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.