Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph.
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.9.2025
Označení normy: DIN EN ISO 5530-2:2025-09
Datum vydání normy: 1.9.2025
Kód zboží: NS-1226548
Počet stran: 55
Přibližná hmotnost: 165 g (0.36 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph.
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.09.2025 (Počet položek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.